Levertijd & Verzendkosten

 

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 23:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,50 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.
 

 Verpakking

Al onze producten worden in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze erotische artikelen bevat. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Verzendmethode

Pakketten worden bezorgd door Post NL, DHL of UPS.
Post NL bezorgt uw bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres. Bent u niet aanwezig als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de Post NL medewerker een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met daarop het adres van het Post NL pickup point waar u de volgende werkdag uw bestelling kunt afhalen.

UPS doet drie bezorgpogingen bij u. Bent u de eerste keer niet thuis? Dan komt de bezorger nog een keer terug. Bent u deze tweede keer ook niet aanwezig, dan kunt u via de website van UPS een bezorgafspraak maken.

Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen. 


 


| Meer